Zdroj: http://candita.cz/index.php?a=hemzy-a-dristy/info-pro-navstevniky-webu  •  Vydáno: 24.9.2018 5:53  •  Autor: Blanch

Info pro návštěvníky webu

Info pro čtenáře, návštěvníky a běžné uživatele.

Ve zkratce užitečné informace, které můžete a nemusíte využít. Je to zcela na vašem úsudku, přátelé.

Zejména pro ty, kteří nečetli pravidla a nepodívali se do horní sekce info.
Snažím se vám opravdu usnadnit bytí na zdejším webu, nejen kvůli sobě, ale zejména kvůli vám, opravdu vám to poskytne jistý komfort, který tyto stránky nabízí a udrží.

Více v článku.

 

 

 

 

Moji drazí a milí...

 

vím, že mám plno profilů, kam vkládám aktualizace, prostě už jen ze zvyku a tak... a chápu, že lidi si kvůli tomu jednoduše nechtějí zakládat profily.
Snažila jsem se vyjít vstříc mnoha skupinám, ale samotnou mě to upřímně nebaví, nejsem ten typ, co se věnuje redditu, tumblr, twitteru nebo google+. Jsem jednoduchý člověk, co pracuje jednoduše maximálně s facebookem, který stejně nemá ani po těch letech úplně v oblibě.
Co naplat.

 

Je zde jednoduchá forma, jak si zajistit, aby vás neminula aktualizace mého webu(ježiš, to zní sebestředně, z toho zas budou mít zlé jazyky šílený žně - užijte si to, lidi).



Zkrátka a jednoduše, v sekci INFO v horním menu - máte možnost se přihlásit přes email k odběru novinek.
V momentě, kdy přibude něco na tomto webu, přijde vám na email zpráva o novinkách, která vás o tom informuje. Stejně tak máte i možnost se z odběru odhlásit, kdyby vás to obtěžovalo.
Takhle, nepřijde vám všecko. Odesílání novinek pochopitelně ovlivňuji já sama, jednoduše zadávám do novinkovače vysloveně věci, který považuju za předmětný. Jako povídky. Nějaký grafický ptákoviny a hemzy mimo mísu tam nevkládám, tím bych vám vážně zaspamila schránku a o to mi opravdu nejde.
Opravdu hodlám odesílat pouze psanou tvorbu.
Co se týče zbytku, je na vás, jak si to zde obhlídnete.

 


A jen malá informace pro čtenáře.

 

Registrací si usnadníte nejen komentování. Ráda bych všem usnadnila komentáře, ale vzhledem k útoku spambotů celkově na weby to zkrátka není možné. 
Pokud se chcete vyhnout antispamu a dokola neopisovat ten pošahanej kód, doporučuji vám registraci na webu. Není to zdlouhavý a složitý, fakt je to docela hned a ani přihlášení není obtěžující. Web si to zapamatuje.
Nejen i z toho důvodu vám to doporučím. Umožňuje vám také psaní soukromých zpráv mezi uživateli webu a taky i vyplnění profilu, ve kterém můžete odkázat na svůj vlastní web, který kupříkladu já sama velmi ráda ze zvědavosti navštívím ;), tedy jinými slovy - dá vám to možnost propagace.
A nemusí jít vysloveně o nějaký osobní web, klidně tam můžete vložit profil na nějakém archívu povídek nebo cokoliv jiného, to je ostatně ve vaší režii.



Díky za pozornost a že jste to dočetli až sem ;)