Zdroj: http://candita.cz/index.php?a=designy-webu/3.design-webu  •  Vydáno: 12.1.2019 19:23  •  Autor: Blanch

3. Design webu

Třetí webový design těchto stránek.
Řeknu vám, s tímhle jsem si vážně dala. Já musím být masochista, jinak to nevidím. Nejenže jsem si vymyslela složitější grafické prvky k nastavení, ale hromadu "zbytečných" doplňků. S kódováním, grafickým jamalalicha patlala, úpravou na redakčního systému (skripty, php), úpravou textů a nově rozloženého menu, jsem nad touto obří potvorou strávila zhruba přes 80 hodin čistého času. Opravdu doslova a do písmene přes 80 hodin čistého času. Začalo to někdy v prosinci před svátky a k dnešnímu dni snad už konečně dokonáno.

Téma Sherlocka bylo pro mě víceméně jasné. Zbytek byl spíš hraní si s photoshopem. Tímto děkuji skvělé televizi BBC one za jejich photoshooty ze seriálu.
Rubrika: Designy webu

Není to vyloženě můj styl. Obvykle nemívám velká záhlaví a snažím se vždy dost šetřit místo, ale u této fotografie holt člověk nechtěl moc krást na velikosti, protože si zaslouží být viděna. Zbytek jsem doplácala asi spíš omylem laugh.  A asi poprvé v životě mám na nějakém svém webu takhle roztáhlý layout. K mému překvapení mi to nevadí tolik, jak bych čekala. Navíc nemám ráda žlutou a odstíny do růžova. Takže proč si to nedat na web, že, aby se mi to po takové práci po týdnu zase zhnusilo laugh. Ačkoliv uznávám, že ty tmavé odstíny to přijatelně tlumí.

 

Budu doufat, že se bude web jevit přehledně, snažila jsem se vám všechny používané odkazy a funkce hodit co nejvíc pod frňák. Jen registraci a odběry novinek teď naleznete na úplném spodu stránky.


Kliknutím na obrázek se vám v novém okně zobrazí plný náhled designu. Jak se vám jeví? Dá se to?